Borsa Yönetimi görev dağılımı yaptı

 Trabzon Ticaret Borsası’nda 4 Mayıs’ta belirlenen 14 kişilik meclis içinden 10 Mayıs’ta seçilen 5 kişilik yönetim kurulunda başkan yardımcıları belirlendi. Şükrü Güngör Köleoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Mehmet Özer ile Eyyüp Ergan başkan yardımc

Borsa Yönetimi görev dağılımı yaptı

 

Trabzon Ticaret Borsası’nda 4 Mayıs’ta belirlenen 14 kişilik meclis içinden 10 Mayıs’ta seçilen 5 kişilik yönetim kurulunda başkan yardımcıları belirlendi.
 
Şükrü Güngör Köleoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Mehmet Özer ile Eyyüp Ergan başkan yardımcısı olarak görevlendirildiler. Bekir Şengül’ün sayman olarak yapacağı yönetim kurulunun diğer üyesi Engin Büyükaydın.
 
Öte yandan 10 Mayıs’ta belirlenen Disiplin Kurulu’nda Mustafa Kutlu başkanlığa getirildi. Disiplin kurulunda Derviş İskender, Cengiz Demir, Hüseyin Coşkuner, Ali Osman Yılmaz ve Selçuk Demir ise üye olarak görev yapacaklar. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler