Borçları tahsil edemeyince...

İlçede nalburiye dükkanı olan Kandemir (58), müşterilerinden tahsil edemediği borç miktarının 100 bin TL’yi bulması üzerine, borcunu ödemeyenleri iş yerinin camına astığı listeyle deşifre etti. Kandemir, veresiye yöntemi ile alışveriş yapan, ancak tüm uğr

Borçları tahsil edemeyince...


İlçede nalburiye dükkanı olan Kandemir (58), müşterilerinden tahsil edemediği borç miktarının 100 bin TL’yi bulması üzerine, borcunu ödemeyenleri iş yerinin camına astığı listeyle deşifre etti. Kandemir, veresiye yöntemi ile alışveriş yapan, ancak tüm uğraşına rağmen alacağını tahsil edemediği müşterilerini, şaşırtıcı bir eylemle protesto ediyor.
12 yıldır nalburluk yapan 2 çocuk babası, İlyas Kandemir, borçlu müşterilerine karşı uyguladığı ilginç protesto eylemiyle ilçede şaşkınlık yarattı. Müşterilerinden, defalarca talep etmesine rağmen alacağını bir türlü tahsil edemediğini dile getiren Kandemir, “Şu anda 5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklılar listesiyle dolu. Ne yapsam borçlarını ödemediler, başka çarem yoktu. Ben de son çare olarak bu yola başvurdum” dedi.
İlyas Kandemir, son aylarda veresiye alışveriş yapıp borcunu ödemeyenlerin sayısı artınca iş yerinin camına astığı listeyle alacaklılarını deşifre etti. Kandemir, “5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklıların isimleriyle dolu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel