Bonzai yakalattı bahanesi ne oldu?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelendikleri bir şahsı durdurarak üzerinde arama yaptılar. Şahısın üzerinde yarım kiloya yakında Bonzai adlı ölümcül uyuşturucu madde çıktı. Jandarmalar en çok şahsın vermiş

Bonzai yakalattı bahanesi ne oldu?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelendikleri bir şahsı durdurarak üzerinde arama yaptılar. Şahısın üzerinde yarım kiloya yakında Bonzai adlı ölümcül uyuşturucu madde çıktı. Jandarmalar en çok şahsın vermiş olduğu ifadeye şaşırdı. Edinilen bilgiye göre;  Jandarma ekipleri Maçka yolu güzergâhında Trabzon yönüne doğru gelmekte olan bir aracı durdurdular. Araç içerisinde yolculuk yapmakta olan 27 yaşındaki Özkan Y. İsimli şahsın üzerinden uyuşturucu madde çıkınca gözaltına alınarak Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

Burada şahıs hakkında yapılan araştırmada daha önce “ Uyuşturucu Ticareti” yapmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Özkan Y. 2008 yılında bu suçtan dolayı Van’da gözaltına alınarak cezaevinde bir sür yattığı belirlendi. Aynı suçtan tekrar gözaltına alınan Özkan Y, bu seferde yakayı Trabzon Jandarmasına kaptırdı. Jandarma Karakolunda vermiş olduğu ifadesi ise herkesi şaşkına cevirdi. İfadesinde Özkan Y, “ Uyuşturucu maddeyi İstanbul’da aralarında kavga eden iki gençten döverek aldım. Son dönemlerde tehlikeli bir madde olduğu için birilerini zehirlemelerini engellemek istedim. Daha sonra bu maddeyi çöpe atacaktım bir türlü atamadım. Sonrasında işe jandarmaya bu madde ile yakalandım.”bilgisine yer verdi.

Şahsın vermiş olduğu bu ifade sonrası Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Buradaki ifadelerinin ardından Özkan Y. Trabzon Bahçecik Cezaevi konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler