Bomba PKK'lıların elinde patladı

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, polis kontrol noktasına yakın bir menfeze yerleştirmeye çalıştıkları bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü.Orman Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasına yakına bir bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi.Bölgeye g

Bomba PKK'lıların elinde patladı

 

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, polis kontrol noktasına yakın bir menfeze yerleştirmeye çalıştıkları bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişi öldü.

Orman Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasına yakına bir bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi.

Bölgeye giden güvenlik güçlerince yapılan incelemede, yoldaki bir menfezin altına bomba yerleştirme çalışan 2 kişinin, bombanın infilak etmesi sonucu öldüğü belirlendi.

CESETLER PARAMPARÇA OLDU

Hastane morguna kaldırılan cesetlerin parçalandığı, bu nedenle ölen kişilerin kimliklerinin tespiti için otopsi yapılacağı öğrenildi.

PATLAYICI ELLERİNDE PATLAMIŞ

Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, olayın gece saatlerinde meydana geldiğini belirterek, ”Patlama meydana geldikten sonra güvenlik güçlerimiz olay yerine gitti. Burada gerekli incelemeleri yapan güvenlik güçlerimiz olayda bir patlamanın meydana geldiğini tespit etti. Patlayıcı türünün belirlenmesi için incelemeler devam ediyor. Öyle tahmin ediyoruz ki patlayıcı yola yerleştirilmeye çalışılırken ellerinde patlamış. Bu nedenle 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledik. Bu kişilerin kimlik bilgilerini tespit etmeye çalışıyoruz. Olayla ilgili soruşturma sürüyor” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel