Bölgenin en büyük hastanesinde otopark krizi

Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Farabi Hastanesi girişinde yol kenarında yer alan otopark yoldan geçen sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en donanımlı hastanesi olması ve bölgeye hizmet vermesi neden

Bölgenin en büyük hastanesinde otopark krizi

Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Farabi Hastanesi girişinde yol kenarında yer alan otopark yoldan geçen sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en donanımlı hastanesi olması ve bölgeye hizmet vermesi nedeniyle zaten çok yoğun olan bu yolun iki tarafı otopark olarak hastaneye hizmet veriyor.

Hastaneye gelerek park yeri arayan vatandaşlar ve yolu kullanarak köylerine gitmek isteyen sürücüler, otoparkın olduğu yerden geçtikleri sırada yolun üzerine park etmiş ve aniden yola çıkan araçlar ayrıca park halinde bulunan araçlardan inen kişiler kazaya davetiye çıkarıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel