Boğulma tehlikesi geçiren polis hastaneye kaldırıldı

Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plajı'nda denize giren Mustafa Pusmaz (20), boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine durumu fark eden arkadaşları ve cankurtaranlar tarafından sudan çıkarıldı.Plajda görevli cankurtaranlar tarafından ilk müdahalesi yapılan Pusm

Boğulma tehlikesi geçiren polis hastaneye kaldırıldı

Zonguldak Belediyesine ait Kapuz Plajı'nda denize giren Mustafa Pusmaz (20), boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine durumu fark eden arkadaşları ve cankurtaranlar tarafından sudan çıkarıldı.

Plajda görevli cankurtaranlar tarafından ilk müdahalesi yapılan Pusmaz, sağlık ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pusmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kapuz Plajı Amiri Hayri Topçuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yanına gelen vatandaşların Pusmaz'ın suda kaybolduğunu söylediklerini belirterek "Cankurtaran ekibimizle birlikte bize tarif edilen yerden Mustafa Pusmaz'ı çıkarttık. Çıkarttığımızda yaşıyordu nabzı vardı. Bu arada plaja serinlemek için gelen bir hemşire çevredekilere 'ne olur yardım edin, yaşıyor, kurtaralım' dedi. Tahminen 10 dakika suyun içerisinde kaldı. Yüzme az biliyormuş. Denize çektiğimiz ipin oraya kadar gitmiş ama gücü yetmemiş kendini bırakmış" diye konuştu. 

 Pusmaz'ın, yaklaşık 3 ay önce Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olduğu ve Çarşı Polis Merkezinde göreve başladığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler