Boğulan gençlerin ailelerine taziye

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ağrı’dan Trabzon’a kurbanlık hayvan satmak üzere gelen ve dün Akyazı dolgu alanı sahilinde denize girerek boğulan Osman Kızılkula ve Suat Kızılkula’nın ailelerini başsağlığı ziyaretinde bulundu.Cenaze

Boğulan gençlerin ailelerine taziye

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ağrı’dan Trabzon’a kurbanlık hayvan satmak üzere gelen ve dün Akyazı dolgu alanı sahilinde denize girerek boğulan Osman Kızılkula ve Suat Kızılkula’nın ailelerini başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Cenazelerin aileye teslim edildiği Bahçecik Mezarlığı morgunun bulunduğu alana giderek acılı aileye başsağlığı dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Acılı ailenin tüm sorunlarıyla ilgilenen ve cenazelerin Ağrı’ya götürülmesi için gerekli talimatları veren Başkan Gümrükçüoğlu, ailenin kurban sahasında bulunan kurbanlık mallarının belediye ekiplerinin koruması altına alındığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel