"Bizler etle tırnak gibiyiz"

Trabzon Artvinliler Derneği tarafından, her yıl düzenlenen Artvinliler Kültür ve Dayanışma Günü bu yıl da geniş bir katılımla Nezih Bahçe’de gerçekleştirildi. Bu geceye davet edilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar ilçesi Belediye Başkan Adayı Nazı

"Bizler etle tırnak gibiyiz"


Trabzon Artvinliler Derneği tarafından, her yıl düzenlenen Artvinliler Kültür ve Dayanışma Günü bu yıl da geniş bir katılımla Nezih Bahçe’de gerçekleştirildi. Bu geceye davet edilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar ilçesi Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan Trabzon ile Artvinliler artık etle tırnak gibi olduğunu vurgulayarak “Sevinçte, kederde hep birlikteyiz” dedi.

Trabzon’da faaliyet gösteren derneklerin etkinliklerine katılmayı ihmal etmeyen CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, Trabzon Artvinliler Derneği’nin Artvinliler Kültür ve Dayanışma Günü etkinliği davetine iştirak etti. CHP Ortahisar ilçesi Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan, Trabzon kentinde yaşayan Artvinli değerli insanların gecesinde birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek “ Ülkemizin eğitim alanında, kültür alanında gelişmiş olan güzel illerden başında Artvin kentimiz gelir. Artık onları biz Trabzonlular bir kardeş, bir hemşeri olarak görüyoruz. Sevinçte, kederde hep birlikteyiz. Kutsal bir göreve talip olduk. Gece gündüz her bir değerli vatandaşımızın elini sıkarak, onlara hizmete talip olduğumuzu, sizin için en güzelini yapacağımızı anlatıyoruz. Bizler gerilimden uzak, uzlaştırıcı her kesimi bağrına basan bir anlayış içersindeyiz. Trabzon’da yaşayan Artvinli esnaf arkadaşlarımız var. Size kısa öz olarak destek sizlerden en güzel hizmet bizden” diye konuştu.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan’a geceye katılımlarından dolayı teşekkür eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “ Trabzon’da yaşayan Artvinliler olarak burada 407 değerli insanız. Bu insanların içersinde, her meslekten insan var. Trabzon en güzeline laiktir. Bizler burada bir aile gibiyiz. Siz değerli başkan adayını burada ailemizin içersine gelip sevincimizi, günümüzü paylaştığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra Özcan, Artvin Kültür ve Dayanışma Gecesi’ne katılan Trabzon kentinde yaşayan Artvinlilerin masalarına giderek sohbet etti.  Öte yandan Özcan’a Artvin ve Yusufeli ilçesine ait cağ kebabı ikram edildi, daha sonra sıcak bir ortamda gece devam etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel