Bize Kongo'da Trabzon

Karadeniz Sağlık Mensupları Derneği'nin (KARSAMED) Kurban Bayramı’nda 300 kurbanın etini dağıtmak için Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne gönüllü olarak giden 17 sağlık personeli Trabzon'a döndü. Kurban Bayramı’nın birinci günü Demokratik Kongo Cumhuriyeti'n

Bize Kongo'da Trabzon

Karadeniz Sağlık Mensupları Derneği'nin (KARSAMED) Kurban Bayramı’nda 300 kurbanın etini dağıtmak için Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne gönüllü olarak giden 17 sağlık personeli Trabzon'a döndü. 

Kurban Bayramı’nın birinci günü Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne giden doktorların burada kurban etlerinin dağıtımından sonra da bin tane hasta taramasında bulunarak, hastalara ilaç verdiklerini ve çocuklara oyuncak, şeker, çikolata dağıttıkları belirtildi. Kongolu vatandaşların ve çocukların sıcak ilgisi ile karşılanan Trabzonlu heyet, önceki gün Trabzon’a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel