"Biz Pazar yaptık onlar peşkeş çekti"

  Canalioğlu, “Biz bu pazarı Pazar esnafının daha modern şartlarda halkımıza hizmet vermeleri amacıyla yaptıklarını belirterek uygulamanın yasal boyutunun olmadığını ifade ediyorum.”    Canalioğlu, “Belediye Başkanlığım döneminde Pazar esnafının sıkıntıla

"Biz Pazar yaptık onlar peşkeş çekti"

 

 Canalioğlu, “Biz bu pazarı Pazar esnafının daha modern şartlarda halkımıza hizmet vermeleri amacıyla yaptıklarını belirterek uygulamanın yasal boyutunun olmadığını ifade ediyorum.”   
 
Canalioğlu, “Belediye Başkanlığım döneminde Pazar esnafının sıkıntıları vardı ve bu sıkıntılar hala devam etmekte. Pazar esnafımız zor şartlarda hizmet vermekte. Lavabosu yok, tuvaleti yok, mahalle aralarında çok kötü şartlarda halka hizmet etmekteler. Ben Pazar esnafımız için Trabzon genelinde, her mahalleye kapalı modern semt pazarı yapılması için 2008’de proje başlattım. Fakat yerel seçimlerde belediyeyi kaybettik. Mevcut belediye bu projeyi rafa kaldırarak, tamamlanmış olan bu pazarı 4 yıl atıl durumda boş bıraktı. Şimdide özel bir şirkete ihale ederek alışveriş merkezi olarak kullanımına verdi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel