Biz de Trabzonlular gibi yapalım

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, "Her yer Ordu sloganıyla yola çıkarsak sonuç almak kolay olur" dedi.Yıldız, CHP Ünye İlçe Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yaptı. CHP'yi Ordu'da temsil eden tek milletvekili olmanın sorumluluğunu taşıdığını belirten

Biz de Trabzonlular gibi yapalım

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, "Her yer Ordu sloganıyla yola çıkarsak sonuç almak kolay olur" dedi.

Yıldız, CHP Ünye İlçe Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yaptı. CHP'yi Ordu'da temsil eden tek milletvekili olmanın sorumluluğunu taşıdığını belirten Yıldız, Türkiye'de klasikleşmiş iktidar ana muhalefet kavgasının yaşatmak değil, halkın tercihlerine saygı duyan, görevini doğru şekilde yerine getiren bir ana muhalefet partisi düşüncesinde olduğunu söyledi.

Öncelikle Ordu için yapılanları takip edeceklerini aktaran Yıldız, "Tüm Ordu'nun gelişip, büyümesi için iktidarla siyasi düşüncelerimize çok fazla girmeden, partinin grup kararına, partinin politikalarına karışmamak koşuluyla birlikte olmak adına sağlıklı, samimi, birliktelik yaşatmaya gayret edeceğiz. Mecliste zaman içinde yavaş yavaş hızımızı, iddiamızı daha fazla yükselterek gelecekle ilgili projelerimizi anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.

Önce kendi partisinin verdiği sözleri, daha sonra iktidarın ve diğer muhalefet partilerinin verdikleri sözlerin takipçisi olacağını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti:

"Mecliste siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Ordu nüfusuna kayıtlı 13 milletvekili var. Bu arkadaşlarımızla bir araya gelip, daha sonra bürokratlarımızı bir araya toparlayıp, daha sonra derneklerimizi federasyonlaştırıp, sonuçta Trabzonluların 'Bize her yer Trabzon' dediği gibi, biz de 'Her yer Ordu' sloganıyla yola çıkarsak, Ordu'nun gelecekteki projelerini birlikte kurarsak, yani benim tek başıma bir şey yapmam, diğerinin tek başına bir şey yapması doğru değil, hepimizin ortak menfaatleri, ortak çıkarları doğrultusunda Ordu'nun geleceğiyle ilgili projeleri birlikte üretirsek, sonuç almakta kolay olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler