Bıyıklıoğlu'nun haklı isyanı!

17 Aralık operasyonlarından sonra iyice gerilen ve arada kopan bağların ardından AK Parti kanadında cemaati tasfiye hareketi başladı. bu hareketin başlamasının ardından bir anda gözler Trabzon'da AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'na çevrildi. Bıyıko

Bıyıklıoğlu'nun haklı isyanı!

17 Aralık operasyonlarından sonra iyice gerilen ve arada kopan bağların ardından AK Parti kanadında cemaati tasfiye hareketi başladı. bu hareketin başlamasının ardından bir anda gözler Trabzon'da AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'na çevrildi. Bıyıkoğlu hakkında çıkan cemaatin kontenjanı söylemleri gerçeği yansıtmadığını  ifade etti.

"Başbakanın listesinteyim" 

Haber61.Net'e yapmış olduğu açıklamada Bıyıklıoğlu, " Ben başbakanın söylemi ile birlikte listeye girmiş bir ismim. Cemaata kalsa beni listeye bile koymazdılar. Ben bu ülkeye hizmet etmem için Başbakan Tarafından direk Milletvekili yapıldım. Hakkımda yazılan ve çizilenler yanlış ve hatalıdır."dedi.

 Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel