Bıyıklıoğlu;"Ezilen hep fakirler oldu"

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçesinde esnafları ziyaret etti.Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, "Biz bu gezileri sık sık yapıyoruz. Sadece seçimden seçim

Bıyıklıoğlu;"Ezilen hep fakirler oldu"

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçesinde esnafları ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, "Biz bu gezileri sık sık yapıyoruz. Sadece seçimden seçime değil, sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz, varsa talep ve dileklerini alıyoruz. Bu anlamda Akçaabat İlçemizde vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Faydalı güzel bir gezi oldu” dedi. Geçmiş dönemlerde vatandaşın büyük sıkıntılar yaşadığını kaydeden milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, fakirin her zaman ezildiğini belirterek, “Geçmişte fakirimiz çok ezildi. 
 
Çay, kuru ekmek, şekerle günü geçiriyordu. Yiyecek bir lokma bir şey bulamıyordu. Bu ülke enflasyon canavarıyla boğuşuyordu. Vatandaşlarımız her sene fakirliğe sürükleniyordu. Ama şimdi öyle değil, enflasyondan çok vatandaşımızın hayat standardı arttı. Yiyeceklerin kara borsaya düştüğü, zam gelecek diye zeytinyağı, şeker satılmayan, vatandaşımızın acaba bugün neye zam gelecek korkusu yaşadığı günler geride kaldı” diye konuştu.
 
Esnafların sıkıntısını da dinleyen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Esnafın sorunlarına çözüm bulma, sorunlarını belli mecralarda dile getirme adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Ülkemizde yapılan birçok hizmet var ama bütün bunlara rağmen az da olsa vatandaşlarımızın ve esnafımızın sıkıntıları var. Hükümetimiz de bu sıkıntıları çözmek için çaba sarf edecek” diye konuştu. Esnaflar da milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’na ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, sıkıntılarının çözümü noktasında çaba göstermesinden dolayı milletvekiline teşekkür ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel