Bıyıklıoğlu" Ormanları korumak görevimiz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, ormanların, bir milletin en önemli zenginlik kaynağı olduğunu bildirdi.Bıyıklıoğlu, 21 Mart Orman Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, çok uzun yıllar sonucu oluşan ormanları korumak ve yeni orman alanla

Bıyıklıoğlu" Ormanları korumak görevimiz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, ormanların, bir milletin en önemli zenginlik kaynağı olduğunu bildirdi.

Bıyıklıoğlu, 21 Mart Orman Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, çok uzun yıllar sonucu oluşan ormanları korumak ve yeni orman alanları oluşturmanın, herkesin vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

 Yeni kuşaklara sağlıklı ve yeşil dünya bırakmak için ormanların tüm zararlı etkenlerden koruması ve her yıl düzenli olarak daha çok ağaç dikilmesi gerektiğini vurgulayan Bıyıklıoğlu, şunları kaydetti:

 "Ormanlar, bu ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır. İnsanlar her zaman ağaca ve ağaçtan yapılan çeşitli araç ve gereçlere ihtiyaç duymuşlardır. Ormanlar ve ağaçlar toprak erozyonunu önler, selleri durdurur. Ayrıca ağaçlar endüstrinin bir çok kollarında da yarar sağlıyor. Bize bu kadar yarar sağlayan, ülke ekonomisinde önemli yeri olan ormanları korumalıyız. Ağaç dikip, yeni ormanların yetiştirilmesine yardımcı olmalıyız. Ağacı ve ormanı korumak herkesin insanlık görevidir. Ormanlar, bir milletin en önemli zenginlik kaynağıdır."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel