Bisikletçiler Ünye'de

 Kanserden vefat eden sanatçı Kazım Koyuncu'yu anmak ve bu hastalığa dikkat çekmek amacıyla İstanbul'dan yola çıkan ve Artvin'e kadar bin 500 kilometre pedal çevirecek 3 bisikletçi Ünye'ye ulaştı."1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet Turu" kapsamında Ünye’

Bisikletçiler Ünye'de

 

Kanserden vefat eden sanatçı Kazım Koyuncu'yu anmak ve bu hastalığa dikkat çekmek amacıyla İstanbul'dan yola çıkan ve Artvin'e kadar bin 500 kilometre pedal çevirecek 3 bisikletçi Ünye'ye ulaştı.

"1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet Turu" kapsamında Ünye’ye ulaşan Cengiz Yargıç, Gönül Tekeş ve Ergün Oskay isimli bisikletçiler, Ünye Belediyesi tarafından çiçeklerle karşılandı. Bisikletçiler4den önce Ünye’ye ulaşan "1. Kazım Koyuncu Karadeniz Bisiklet Turu" organizatörü Mithat Özdemir ve Program koordinatörü Sibel Korkmaz, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Şahin’i makamında ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretler de Ünye Kaymakamı ve Ünye Belediye Başkan yardımcısına bilgiler veren organizatörü Mithat Özdemir, amaçlarının kanser riskini azaltmak erken teşhisi, tanıyı ve duyarlılığını arttırmak olduğunu söyledi.

Kaymakam Mustafa Demir, “Ben Kazım Koyuncu’yu çocukluğumdan beri severek dinlerdim ve bana göre nadide bir sanatçıydı. Böyle kıymeti biçilemeyecek insanların sadece fiziken aramızdan ayrıldığına inanıyoruz” dedi.

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Şahin ise Çernobil vakasının dün gibi olduğunu ve daha nice Çernobillerin devam ettiğini vurguladı.

Bisiklet turu ekibi ziyaretlerin ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara broşür dağıttı. İlçedeki faaliyetlerini yerine getiren ekip daha sonra Ordu’ya doğru pedal çevirmeye devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler