Bir yerde elektrik yok bir yerde çok

Son dönemlerde Trabzon’da olan elektrik kesintileri vatandaşları canından bıktırır iken Yeşilova köyündeki sokak lambalarının bir haftadan beri hiç kesilmemesi ise Yeşilova köyü sakinlerini çileden çıkardı.Yeşilova köyünün 1220’nolu Caddesinde bulunan ele

Bir yerde elektrik yok bir yerde çok

Son dönemlerde Trabzon’da olan elektrik kesintileri vatandaşları canından bıktırır iken Yeşilova köyündeki sokak lambalarının bir haftadan beri hiç kesilmemesi ise Yeşilova köyü sakinlerini çileden çıkardı.

Yeşilova köyünün 1220’nolu Caddesinde bulunan elektrik direklerinin sabah ve akşam ışıklarının yanmasından dert yanan köy sakinleri durumdan şikayetçi olurken köy muhtarı Kaşif Mazlum, “ bir haftadır elektrik arızayı arıyoruz ve sabahları sokak lambalarının neden yandığını soruyoruz. Bir arızamı var  yoksa başka bir durumu var. Gelip bir an önce bu duruma bir çare bulmaları gerekli. Köy sakinleri yanıma gelerek bana “ bu elektriğin faturasını biz mi ödeyeceğiz” şeklinde soruyorlar biz tüm yetkililere haber verdik ne gelen var ne giden.”şeklinde konuştu.

Yeşilova köyü 1122’nolu Cadde’de bulunana elektrik direklerinin 24 saat yanması fakat başka semtlere bazı zamanlar elektrik verilmemesi vatandaşlar tarafından manidar bulunuyor 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler