Bir türlü yönetemiyoruz!

Yaşanan don olayı sonrasında bölgenin büyük bir krizin içerisine girdiğini belirten FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, " Bırakın dünyaya iç piyasaya bile verecek fındık kalmadı. Bütün stoklarımız bomboş durumda."dedi.Fındığın Yanlış polit

Bir türlü yönetemiyoruz!

Yaşanan don olayı sonrasında bölgenin büyük bir krizin içerisine girdiğini belirten FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, " Bırakın dünyaya iç piyasaya bile verecek fındık kalmadı. Bütün stoklarımız bomboş durumda."dedi.

Fındığın Yanlış politikalar nedeni ile yönetemediklerini de belirten Bayraktar, " Altın Yumurtlayan tavuk gibi olan fındığımız siyasetçilerimizin yanlış politikacıların nedeniyle bitirildi.  6 Yıldır bu kurumun başındayım fındığı yönetemiyorum, bir türlü yönettiremiyorum. Don mağduru olan bölgemiz afet kapsamına alınmalı."şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel