Bir türlü akıllanmadık

Trabzon’da bir kişi kendisini telefonla arayarak polis olduğunu söyleyen şahıs tarafından dolandırıldı.Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde sabah 05.00 sıralarında kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın kendisini aradığını

Bir türlü akıllanmadık

Trabzon’da bir kişi kendisini telefonla arayarak polis olduğunu söyleyen şahıs tarafından dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde sabah 05.00 sıralarında kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın kendisini aradığını ifade eden A.K. (62) kimlik bilgilerinin dolandırıcıların elinde olduğunu ve temize çıkması için vereceği talimatları uygulamasını söylediğini belitti.

A.K. kendisini polis olarak tanıtan kişinin verdiği hesap numarasına 3Bin TL ve farklı telefon numaralarına 170 TL değerinde kontör yüklediğini ifade etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan A.K. polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler