Bir tarafta İnsanlık diğer tarafta işgüzarlık

Trabzon’da bir süre önce yolda aracın ezerek ölüme terk ettiği köpeği bularak tekrar hayata bağlayan Hürriyet Azaklı’nın bu sefer başı belediye ile derde girdi. Yol kenarında köpeği can çekişirken bulan Hürriyet Azaklı köpeği yaşatmak için çalmadık kapı b

Bir tarafta İnsanlık diğer tarafta işgüzarlık

Trabzon’da bir süre önce yolda aracın ezerek ölüme terk ettiği köpeği bularak tekrar hayata bağlayan Hürriyet Azaklı’nın bu sefer başı belediye ile derde girdi.

 

Yol kenarında köpeği can çekişirken bulan Hürriyet Azaklı köpeği yaşatmak için çalmadık kapı bırakmamıştı. Veteriner hekime giden Hürriyet Azaklı sokakta bulduğu masum köpeği ameliyat ettirerek tekrar hayata bağlamayı başarmıştı.

Ameliyat sırasında bir ayağını kaybeden kaza kurbanı köpeğin rahat gezebilmesi için arka ayaklarına tekerlikli küçük ayaklık takılmıştı. Köpeğe yapılan bu operasyon sonrasında ise talihsiz köpek Trabzon Atatürk alanında gezmeye başlamıştı.

Portatif ayak ile tekrar gezme imkanı bulan köpeğin arka ayaklarına takılı tekerleklerin çıkarmış olduğu sesten şikayetçi olan esnaf ise Trabzon Belediyesinin Alo 183 hattını arayarak şikayetçi olduklarını beyan etmişti.

183 telefon numarasını arayan esnaf “ burada bir köpek var ve arka ayaklarına tekerlek takılı bu tekerlekler bizi rahatsız ediyor.”şeklinde şikayette bulundu.

Gelen şikayetti değerlendiren Trabzon Belediyesi Zabıta ekipleri Hürriyet Azaklı’nın dükkanına gelerek köpek hakkında şikayet olduğunu bildirdi. Azaklı’ya durumu bildiren zabıta ekipleri köpeğin tekerleklerine bir çare bulmasını istedi.

Zabıta ekiplerinden almış olduğu bu uyarı sonrası şaşkına dönene iyilik sever adam Azaklı durumu veteriner’ine anlattı. Köpeği ameliyat eden veteriner Ahmet Zeki Gültepe bu şikayeti duyunca şoke oldu. Gültepe, “ Hürriyet bey çok uğraştı ve o sevimli köpeği tekrar hayata bağladı. Nasıl bir anlayışsa sokakta yürüyen bir tekerlekten rahatsız olduğu gerekçesi ile şikayetçi olurlar anladığım yok. Sokaklar katil, hırsız dolu bunlardan şikayetçi olmuyorlar da bir garip köpekten mi şikayetçi oldular. Bu insanlık dışı bir uygulamadır.”dedi. 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ /Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel