Bir paket Çay'a Q7 kazandı!

 ÇAYKUR'un, 20 Ekim-31 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenlediği "Mutluluk İçin Kazan" kampanyasına katılan talihliler, otomobillerine kavuştu.Kampanyanın çekilişini Milli Piyango İdaresi gerçekleştirdi. Talihlilere anahtar teslimi ise, Sarıyer'deki Çaykur

Bir paket Çay'a Q7 kazandı!

 

ÇAYKUR'un, 20 Ekim-31 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenlediği "Mutluluk İçin Kazan" kampanyasına katılan talihliler, otomobillerine kavuştu.

Kampanyanın çekilişini Milli Piyango İdaresi gerçekleştirdi. Talihlilere anahtar teslimi ise, Sarıyer'deki Çaykur İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, daha önce de çok sayıda kampanya yaptıklarını söyledi. Yüce, "ÇAYKUR, son yıllarda dünyadaki pazarlama teknik ve taktiklerini neler uygulanması gerekiyorsa sadece bir ürün üretmek değil, ürettiği ürünü en iyi şekilde tüketiciyle buluşturmanın yollarını en üst düzeyde uygulamaktadır. Topraktan bardağa kadar bütün kademelerinde bayileriyle birlikte, çalışma arkadaşlarıyla birlikte ülkemizin güzel insanları en güzel çayı içsin diye uğraşıyoruz" dedi. 

Avrupa'nın en önemli çay üreticisi olduklarını belirten Yüce, "Dünyada da önemli üreticilerden biriyiz. Türkiye için, çayın üzerine kar yağan tek ülke diyebiliriz" diye konuştu.

Yüce neden sevindi
Ekrem Yüce, "Dua ettim, inşallah Sakarya ve Rize'den çıkmaz diye. Çünkü akıllarda soru işareti olabilirdi. Çok şükür o illerden çıkmadı. Belki bundan sonra uçak veya helikopter verebiliriz" ifadelerini kullandı.

Kampanyaya Kocaeli'nden katılan Canan Önder bir adet Q7, Manisa'dan katılan Veli Kar ile Mersin'den katılan Celal Çerci, birer adet Mini Cooper marka aracın sahibi oldu.
Anahtarlarını bölge temsilcilerinden teslim alan talihliler, büyük bir mutluluk yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel