Bir ölüm iki dram

Trabzon’da bisikletiyle iş çıkışı evine gitmek isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi ÖzlemYavuz, trafik terörüne kurban gitti. Özlem Yavuz’un ölümüne neden olan taksi şoförü Şeref Hüseyin A.’nın şimdiye kadar karakol yüzü görmediği ortaya çıktı. Taksi

Bir ölüm iki dram
Trabzon’da bisikletiyle iş çıkışı evine gitmek isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Özlem
Yavuz, trafik terörüne kurban gitti. Özlem Yavuz’un ölümüne neden olan taksi şoförü Şeref Hüseyin A.’nın şimdiye kadar karakol yüzü görmediği ortaya çıktı. Taksi şoförünün babası Seyfettin K. ise tutuklanan oğlunun ardından gözyaşı dökerken, Karakoçan’dan kızlarını okumak üzere Trabzon’a gönderen Yavuz ailesi de ölüm haberiyle perişan oldu.
 
KULAĞINDA KULAKLIK VARMIŞ
 
Toklu Mahallesi’nde bir kafeteryada çalışan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Özlem Yavuz, iş çıkışı gece yarısı saat 02.00 sıralarında bisikletiyle sahil yoluna geçiş yapmak isterken Şeref Hüseyin A. idaresindeki 61 T 0108 plakalı aracın  altında kaldı. Bisiklet kullanırken kulaklıkla müzik dinlediği ileri sürülen Özlem Yavuz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şeref Hüseyin A. ise ezdiği genç kızı göremediğini söyledi.  Hızının 70 km olduğunu belirten taksi sürücüsü Şeref Hüseyin A., bisikletin ışıklı uyarıcı levhalarının bulunmadığını belirtti.
 
MEZUN OLUP GAZETECİ OLACAKTI
 
Okulunu bitirip gazetecilik hayalleri kuran Özlem Yavuz’un ölüm haberini alan ailesi perişan oldu. Diploma bekleyen aile yaz tatilinde çalışan kızlarının ölüm acısıyla sarsılırken, taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Şeref Hüseyin A.’nın babası ise tutuklanan oğlunun ardından gözyaşlarına boğuldu. Bir ölüm ile bir tutuklama olayı yaşayan Beşirli taksi durağı ise yasa büründü. Taksi durağı şoförleri, karakol yüzü görmeyen arkadaşlarını kaza sonra çıkarıldığı savcılıkta yalnız bırakmadılar. Kazaya neden olan taksi şoförünün babası ise oğlunun yanından bir an olsun ayrılmadı. 2. Sulh Ceza Mahkemesi önünde oğlunun tutuklandığını öğrenen baba Seyfettin K., adliye kapısında oğlunu cezaevine uğurladıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. Babayı taksi şoförünün arkadaşları teselli etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel