Bir O vardı hizmet yapardı

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu Trabzon’a verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini, mevcut yatırımlarında bir bir elinden alındığını belirtti.  Bölge İdare Mahkemesi’nin Samsun’a taşınacağı iddiaları üzerine konuyu

Bir O vardı hizmet yapardı
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu Trabzon’a verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini, mevcut yatırımlarında bir bir elinden alındığını belirtti.  
Bölge İdare Mahkemesi’nin Samsun’a taşınacağı iddiaları üzerine konuyu meclis gündemine taşımaya hazırlanan Canalioğlu, ‘Trabzon son dönemde en fazla mağdur edilen iller arasında.
 
Verilen sözlerin hiçbiri tutulmuyor. Trabzon’a Lojistik merkezi, yatırım adası yapacağız dediler. 
 
Hani nerede. Çamburnu’nu fıkralara konu oldu. Or-Gi Havalimanı yapıldığında Trabzon havalimanı kapatırsalar hiç şaşırmayın. Hani bizim ikinci pistimiz nerede. Havalimanımız uluslararası havalimanı olma özelliği de gün geçtikçe yok edilmeye çalışılıyor. 
 
Birde yeni yatırım yapacağız diyorlar, yahu siz mevcut yatırımları koruyun. İktidar partisinin Trabzon’daki mensupları vekilleri kendi dertlerine düşmüş Trabzon’u unuttular. Bir Erdoğan Bayraktar vardı Trabzon için çok şeyler yaptı.
 
Önemli hizmetleri oldu. Hakkını vermek lazım. Bayraktar bakanlık görevini bıraktıktan sonra şehre sahip çıkacak kimse kalmadı. 
 
Trabzon bugün sahipsiz kalmıştır. Ama biz bu şehri sahipsiz bırakmayacağız. Bölge İdari mahkemesi’nin Samsun’a taşınacağı yönelik duyumlar gerçek ise bu çok vahim bir durumdur. Önümüzdeki hafta bunu da meclis gündemine taşıyacağım
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler