Bir müjdede fındık üreticisi bekliyor

Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, "Sayın Başbakanımızın üzüm üreticisine verdiği müjdeyi fındık üreticileri olarak bizler de bekliyoruz" dedi.Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun okul sütü projesi kapsamında öğrencilere kuru üzüm de dağıtılacağını

Bir müjdede fındık üreticisi bekliyor

Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, "Sayın Başbakanımızın üzüm üreticisine verdiği müjdeyi fındık üreticileri olarak bizler de bekliyoruz" dedi.

Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun okul sütü projesi kapsamında öğrencilere kuru üzüm de dağıtılacağını belirtiği açıklamasını anımsatarak, "Sayın Başbakanımızın verdiği müjde üzüm üreticisinde bayram havası yarattı. Uygulama ile okullarımızda tonlarca üzüm dağıtımı yapılacak. Bu uygulama sayesinde üzüm üreticisinin ekonomik geliri daha da yükselecektir" dedi.

Okullarda süt ve kuru üzümün yanı sıra fındık dağıtımının da gerçekleşmesini istediklerini vurgulayan Keskin, şöyle konuştu:

"Uzmanlar fındık tüketimini öneriyor. Fındığın insan sağlığına bir çok faydasının olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Çocuklarımızın gelişim dönemlerinde fındık tüketimini sağlamamız daha sağlıklı nesiller yetiştirmemiz açısından önemli. Sayın Başbakanımızdan üzüm üreticisine verdiği müjdeyi fındık üreticileri olarak bizler de bekliyoruz."

Keskin, geçmiş yıllarda okul ile askeri birliklerde fındık dağıtımının sağlandığını da anımsatarak, "Okullarda fındık dağıtımının sağlanması halinde iç piyasada fındık tüketimimiz artacaktır. Fındık üretimi miktarımız yükselecek ve böylelikle de üreticilerimizin ekonomik gelirlerini de artırmış olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel