Bir mobbing davası da Trabzon'da!

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi’nde öğretmenlik yapan O. Ö., kendisine MOBBİNG uyguladığını ileri sürdüğü okul müdürü M. K., iki müdür yardımcısı Abdülkadir A. ve D.E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Psikolojisinin bozulduğunu ileri süren  O. Ö., üç okul yö

Bir mobbing davası da Trabzon'da!

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi’nde öğretmenlik yapan O. Ö., kendisine MOBBİNG uyguladığını ileri sürdüğü okul müdürü M. K., iki müdür yardımcısı Abdülkadir A. ve D.E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Psikolojisinin bozulduğunu ileri süren  O. Ö., üç okul yöneticisi hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağı öğrenildi. Öğretmen O. Ö.: “Çıldırma Noktasına Geldim”

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran öğretmen O. Ö., okulun müdürü ve  iki müdür yardımcısının şahsına yönelik sürekli psikolojik baskı kurarak, ayrımcılık yaptığını ileri sürdü. Öğretmen O. Ö., okul müdür yardımcısı A. A.’nın hakaretlerine maruz kaldığını iddia ederek,  çıldırma derecesine geldiğini ifade etti.

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi’nde öğretmenlik yapan O. Ö., okul müdürü ve iki müdür yardımcısının kendisine MOBBİNG uygulayıp ayrımcılık yaptıkları ve bu kötü muameleden dolayı psikolojisinin bozulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

MÜDÜR VE İKİ YARDIMCIYI SUÇLADI

Bir MOBBİNG mağduru da Trabzon’da ortaya çıktı. Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu’nda görev yapan müdür ve iki yardımcısının MOBBİNG uygulaması bir öğretmeni canından bezdirdi. Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yapan O. Ö., okul müdürü M. K., müdür yardımcıları A. A. ve D. E.’nin kendisine psikolojik baskı kurduğunu ileri sürerek, çıldırma noktasına geldiğini iddia etti.

“HAKARETE MARUZ KALDIM”

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran öğretmen O. Ö., üç yöneticinin kendisine yönelik ayrımcılık yaptığını ileri sürerek, okul müdür yardımcısı Abdülkadir A.’nın hakaretlerine maruz kaldığını iddia etti. Öğretmen O. Ö., görev yaptığı okulun üç yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Polise yaptığı suç duyurusunda psikolojisinin bozulduğunu ileri süren öğretmen O. Ö.’nün üç okul yöneticisi hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağı öğrenildi. Bu arada ilçe milli eğitim müdürünün duruma aracılık yapmak istediği ve öğretmenleri barıştırmaya çalıştığı ileri sürüldü.  Bu arada öğretmenlerin ilçe dışında olduğu gerekçesiyle ifadelerinin alınamadığı öğrenildi. Telefonla ulaştığımız müdür yardımcısı D. E. ise konu hakkında bir şey bilmediğini söyledi. Bu arada öğretmen O. Ö. ile  ilgili bir süre önce soruşturma başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler