Bir gürcü tutuklandı

 Trabzon’un Of İlçesi’nde 7 martta Rizeli Taksici Ayhan Kal aracının içinde öldürülmüş halde bulundu. Tüm delilleri tek tek inceleyen polis ve Gürcistan uyruklu bir kişiyi göz altına aldı ve ifadesinin ardından cezaevine gönderildi. 4 Mart Pazartesi geces

Bir gürcü tutuklandı

 

Trabzon’un Of İlçesi’nde 7 martta Rizeli Taksici Ayhan Kal aracının içinde öldürülmüş halde bulundu. Tüm delilleri tek tek inceleyen polis ve Gürcistan uyruklu bir kişiyi göz altına aldı ve ifadesinin ardından cezaevine gönderildi.
 
4 Mart Pazartesi gecesi meydana geldiği tespit edilen ve Cumhuriyet Mahallesi’nde aracının içinde ölü olarak bulunan Rizeli Taksici Ayhan Kal (36) cinayetini büyük bir titizlikle soruşturan Of Emniyeti, bir Gürcü vatandaşını gözaltına aldı.
 
İsmi açıklanmayan T. adlı Gürcü vatandaşı, Savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Geç saatlerde tutuklanmasına karar verilen Gürcü vatandaş, sağlık kontrolünün ardından Trabzon Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, Emniyet yetkilileri olayla ilgili açıklama yapmanın henüz erken olduğunu belirterek soruşturmanın devam ettiğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel