Bingöl’den kaçtı Trabzon’da yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Semtinde bir süre önce Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yapmış olduğu baskında ilginç bir tesadüfü de ortaya çıkardı. 3 katlı bir binanın çatı k

Bingöl’den kaçtı Trabzon’da yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Semtinde bir süre önce Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yapmış olduğu baskında ilginç bir tesadüfü de ortaya çıkardı. 3 katlı bir binanın çatı katında 24 yaşındaki Kübra T. isimli bir genç kızla yakalanan 28 yaşındaki Şeraffetin K’nın cezaevi firarisi olduğu ve 2,5 yıldır arandığı öğrenildi.

BİNGÖL’DEN KAÇTI

Edinilen Bilgiye göre; Bingöl Kapalı M Tipi cezaevinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hükümlü olarak cezasını çeken Şeraffetin K. sevk edildiği hastanede iğne vurulacağı esnada kaçtığı öğrenildi. Hasta bahanesi ile kendisini sevk ettirdiği hastaneden kaçmayı başaran mahkum firari olarak 2.5 yıl kendini yakalatmadan çeşitli illerde yaşadığı öğrenilirken uyuşturucu tacirliğini de firari olduğu dönemde bırakmadığı öğrenildi.

BAHÇECİK’E GÖNDERİLDİ

Bingöl’den Trabzon’a uyuşturucu madde geleceği istihbaratını alan Trabzon KOM Şube ekipleri; başlatmış olduğu çalışmada Şeraffetin K’nın yaşamış olduğu eve baskın düzenleyerek evde bulunan 2 kilo 300 gram esrarı yakalarken kız arkadaşı Kübra T’yi de gözaltına almıştı. Firari mahkum Şerafettin K. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler