Binbaşıyı 'sürdüren' yasak aşk skandalı

 Trabzon'da evli ve bir çocuk babası Binbaşı M.B., yasak aşk yaşadığı Ö.K'yi hamile bıraktı. Çocuğu doğurmaması için üniversite öğrencisi kızı darp eden M.B. ve 3 arkadaşı hakkında dava açıldı. M.B. Tekirdağ'a gönderildi Trabzon'da Askerlik Dairesi Başkan

Binbaşıyı 'sürdüren' yasak aşk skandalı

 

Trabzon'da evli ve bir çocuk babası Binbaşı M.B., yasak aşk yaşadığı Ö.K'yi hamile bıraktı. Çocuğu doğurmaması için üniversite öğrencisi kızı darp eden M.B. ve 3 arkadaşı hakkında dava açıldı. M.B. Tekirdağ'a gönderildi
 
Trabzon'da Askerlik Dairesi Başkanlığı Askere Alma Şube Başkanı, evli ve bir çocuk babası 43 yaşındaki Binbaşı M.B. iddiaya göre 7 ay önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki Ö.K. ile yasak aşk yaşamaya başladı. Genç kız 2,5 ay önce hamile olduğunu öğrendi ve durumu Binbaşı M.B.'ye söyledi. Binbaşı ise iddiaya göre "Çocuğu aldıracaksın. Seni öldürürüm" diyerek, genç kızı tehdit etti. Bunun üzerine Ö.K. "Bebeği aldırmayacağım. Doğurmak istiyorum" dedi. Duruma sinirlenen binbaşı, iddiaya göre arkadaşlarını arayıp, genç kızı zorla kaldığı yurttan alıp, sahile getirin söyledi  Ö.K. burada tekme tokat dövülürken, binbaşı da uzaktan izledi. Genç kızı darp edenler "Bu olayı kimseye anlatmayacaksın" diyerek tehdit etti. Yurda dönen Ö.K.'nin darp edildiği gören arkadaşı, genç kızı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürdü. Tedavisinin ardından taburcu edilen talihsiz kız, savcılığa giderek komutan ve arkadaşları Ş.B., N.E ve A.M., hakkında suç duyurusunda bulundu. 
 
ÇİFTE SORUŞTURMA 
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Ancak birkaç gün sonra Ö.K. şikâyetini geri aldı. Savcılık olayı kamu davasına dönüşmesi nedeniyle soruşturmaya devam etti. Savcılıkta ifade veren komutan ile diğer şüpheliler, suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma sonucunda 4 kişi hakkında, "hürriyetten yoksun kılma, kaçırma ve darp" suçlarından Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Trabzon Askerlik Dairesi Başkanlığı da ayrı bir soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Binbaşı M.B. Trabzon'daki görevinden alınarak, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 5. Kolordu Komutanlığı'na tayin edildi. Durumdan haberdar olan binbaşının eşi henüz boşanma davası açmazken, genç kız da okulu bırakarak kentten ayrıldı.
NOT : Olay yeri olarak bahsi konu geçen yerde bulunan Yalıncak plajı ile olayın alakası yoktur. Olay Trabzon’da bir sahil bölümünde meydana geldi öğrenildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler