Bilgin'den ilçelere çıkarma

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Beşikdüzü, Şalpazarı ve Düzköy ilçelerine çıkarma yaptı.AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Müminhan Bilgin seçim çalışmalarına bugün de teşkilat ziyaretleri ile devam etti.Teşkilatlardan gelen

Bilgin'den ilçelere çıkarma

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Beşikdüzü, Şalpazarı ve Düzköy ilçelerine çıkarma yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Müminhan Bilgin seçim çalışmalarına bugün de teşkilat ziyaretleri ile devam etti.

Teşkilatlardan gelen biri olarak partinin temel direği olan parti mensuplarını dinlemeden, onları anlamadan siyaset yapılmayacağını ifade eden Bilgin Trabzon’un eğitim ve sosyal yönden önde gelen ilçeleri arasında yer alan Beşikdüzü İlçesi’ni ziyaret ederek AK Parti teşkilatı ile görüştü.

sda.jpg

Başkan Harun Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile uzun süre sohbet eden Bilgin Trabzon için bu çok önemli ilçeyi muhalefetin elinden alarak AK Parti saflarına geçirmedeki büyük gayretlerinden ötürü teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu da makamında ziyaret eden Bilgin sıcak karşılamasından ötürü Bıçakçıoğlu’na teşekkür ederek ‘Bir kurtarıcı gibi yetiştiniz ve bu şirin ilçemizin belediyesini de AK Parti hizmetleri ile buluşturdunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır’ dedi.

Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu’da Müminhan Bilgin ismini tüm Türkiye’nin tanıdığını Trabzon’un evladı olarak gerek Trabzon’a gerekse Türkiye’ye yaptığı hizmetleri taktirle takip ettikleri ifade edip ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür etti.

AKKAYA VE CUMUR’U UNUTMADI

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanlığı’nda da partililer ile bir araya gelerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Bilgin İlçe Başkanı Murat Topkara’ya ilçedeki çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Düzköy İlçesi’ni ziyaretinde de başkan Şenol Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bilgin," ‘Düzköy’ümüz, Çağırbağ’ımız Trabzon için önemli isimler yetiştiren ilçelerimizdir. Buraya büyük hizmetleri olan Rahmetli Belediye Başkanımız Mehmet Akkaya ile Rahmetli Milletvekilimiz Mustafa Cumur’u da rahmetle anıyorum. " dedi.
Muhalefette olmasına rağmen AK Parti iktidarının adaletli yönetim anlayışıyla Düzköy’de de hiçbir hizmetin aksamayacağını ifade eden Bilgin teşkilatların beklentilerini en hızlı ve verimli bir şekilde yerine getirecek tecrübeye sahip biri olarak her zaman teşkilatların yanında olacağını ifade etti.
Bilgin daha sonra Akçaabat İlçesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel