Bilal Erdoğan Rize'de bu kitabı seçti

Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi kapsamında çocuklar ile kitap okuyan Bilal Erdoğan, “Bir neslin öncüsü Celal Hoca” isimli kitabı tercih etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Kütü

Bilal Erdoğan Rize'de bu kitabı seçti
Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi kapsamında çocuklar ile kitap okuyan Bilal Erdoğan, “Bir neslin öncüsü Celal Hoca” isimli kitabı tercih etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Kütüphaneler Haftası ve RENK Projesi kapsamında Memişağa Parkı’nda düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın da katıldığı etkinlikle çocuklara okuma alışkanlığının kazandırılması için kitap okundu. Bilal Erdoğan’ın Hüseyin Yorulmaz’ın yazdığı “Bir Neslin Öncüsü Celal Hoca” isimli kitabı okuması dikkat çekti. Erdoğan yaptığı konuşmada, “Memleketim olması nedeniyle Rize’nin eğitimdeki başarısının artması için böyle bir etkinliğe katılmaktan şeref duyuyorum. Rize’ de okullarımızda kaliteyi daha ileriye taşıyabiliriz. Bu anlamda Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma projesinden dolayı valimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler