BİK Genel Müdürü Atalay Trabzon'da

Basın İlan Kurumu (BİK) Genele Müdürü Mehmet Atalay,  "İnternet medyası ile ilgili olarak biz ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün çalışmaları sürüyor" dedi. Atalay, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyeret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Trugut Öz

BİK Genel Müdürü Atalay Trabzon'da
Basın İlan Kurumu (BİK) Genele Müdürü Mehmet Atalay,  "İnternet medyası ile ilgili olarak biz ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün çalışmaları sürüyor" dedi.
 
Atalay, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyeret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Trugut Özdemir ve üyelerle görüştü. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye'nin en önemli cemiyetleri arasında yer aldığını vurgulayan Mehmet Atalay, bir basın mensubunun internet meydası ile ilgili sorusuna ise şu yanıtı verdi:
 
"İnternet medyası ile ilgili çalışmamız var. İnternet medyası ile ilgili Basın Yayın Enformasyan Genel Müdürlüğünün de çalışması var. İki ayrı kurumun da çalışması var. Mutlaka atılması gereken adımlar olduğunu düşünüyorum. Yasa çıktıktan sonra bu kadar internet sitesi varken reklamlar nasıl dağıtılacak, hangi kriterler ele alınacak onlar belirlenecek. Bunlar yönetmeliklerle belirlenebilir. Tıklanma oranı, çalıştırdığı personel sayısına ve sayfa içeriğine internet sitelerinin bakılabilir. Bütün bunlar gözönünde bulundurulabilir. Başka kriterler de olabilir mi bunu da tartışırız." 
 
Atalay, Türkiye'nin 2020 Olimpiyatları'na adaylığı ile ilgili soruyu ise şöyle cevapladı:
 
"Olimpiyatın pazarlığı artık hiçbir şekilde yapılmamalı. Türkiye olimpiyatları anasının ak sütü gibi hak etmiştir. Hangi gerekçe ile olursa olsun olimpiyatların verilmemesi Türkiye'ye haksızlıktır.  Sporu bu kadar seven dünyada başka bir ülke yok. Son 10 yıla baktığımızda Türkiye kadar uluslararası organizasyon düzenleyen başka bir ülke yok. Türkiye bu düzenlediği organizasyonların hepsinden de büyük bir başarı elde etmiştir. Her türlü sınavı verdik. En modern, en gelişmiş tesisler dünyada şimdi Türkiye'de."
 
Atalay daha sonra Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara'yı makamında ziyaret etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel