Bıçaklı gençten seri soygun!

Samsun'da şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir genç, elinde bıçak peş peşe gasp yapınca polisi alarma geçirdi.Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilye göre, şizofreni hastası olduğu öğrenilen İ.K. (26) adlı genç, önce

Bıçaklı gençten seri soygun!

Samsun'da şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir genç, elinde bıçak peş peşe gasp yapınca polisi alarma geçirdi.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilye göre, şizofreni hastası olduğu öğrenilen İ.K. (26) adlı genç, önce PTT şubesine giderek bıçak çekip 600 lira para gasp etti. Bu sırada PTT şubesi görevlileri soygun alarmına bastı. Polis alarm ihbarı üzerine bölgeye sevk edilirken, İ.K. ise, bu sefer PTT şubesinin yanındaki markete girip bıçak çekerek para istedi. Elindeki bıçağı masanın üzerine vuran şahıs, "Size bir şey yapmayacağım. Çabuk paraları verin" dedi. Bu sırada panikleyen genç, marketten kaçıp alt tarafındaki bir başka markete girerek yine bıçak çekip paraları istedi. Buradan da 2 bin 500 lira gasp eden İ.K., ticari bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Polise hem PTT şubesi hem de 2 ayrı marketten soygun ihbarının yapılması üzerine Samsun polisi alarma geçti. Gaspçının kaçtığı ticari taksi plakası takibe alınırken, kısa bir süre sonra İstasyon Mahallesi Fuar Caddesi'nde ticari taksiden inen İ.K. tren raylarının üzerine doğru kaçtı. Polis, kovalama sonucu İ.K.'yi yakaladı. İ.K. kaçarken paraları da tren raylarının üzerine attı.

Gözaltına alınan İ.K., hastaneden sağlık raporu alındıktan sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler