Bıçak zoruyla tecavüz ...

Trabzon’da 14 yaşındaki bir ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla aranan şahıs yakalandı. Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Pelitli Beldesi’nde ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki E.U.'ya bıçak zoruyla tecavüz ettiği suçlamasıyla O

Bıçak zoruyla tecavüz ...

Trabzon’da 14 yaşındaki bir ilköğretim okulu öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla aranan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Pelitli Beldesi’nde ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki E.U.'ya bıçak zoruyla tecavüz ettiği suçlamasıyla Ocak ayından bu yana aranan Z A Y. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince dün gece Yomra ilçesinde yakalandı. Zeynel Abidin Y. jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olay Ağustos 2011’de 14 yaşındaki E.U. bir sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı Ferdi T., Muhammet K., Selim A. ve Z Abidin Y. ile tanışarak sohbet etmesiyle başladı. Sanal ortamdaki yazışmalardan sonra Ferdi T. E.U.’yu evine davet etti.

Eve gelen E.U. burada Ferdi T.’nin tecavüzüne maruz kaldı. Daha sonra ise Ferdi T.’nin diğer 3 arkadaşı bıçak zoruyla E.U.’ya tecavüz ettiği iddia edildi. 12 Ocak 2012 tarihinde E.U. yaşananları annesine anlatmasından sonra anne şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Ferdi T., Muhammet K. ve Selim A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli 25 yaşındaki Z Abidin Y. ise olaydan sonra kayıplara karışmıştı.

Öte yandan Z Abidin Y.’nin Gazeteci Hrant Dink’i İstanbul’da silahlı saldırı düzenleyerek öldüren Ogün Samast’ın arkadaşı olduğu iddiasıyla 2007 yılında gözaltına alındığı ve sorgulandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler