Bıçak çekti arabayı rehin aldı

Haber61.NET - Haber Servisi -Ardahan'dan Trabzon'a gelen U.A. (42) ile M.B. (41) Trabzon'da bir otelden oda kiraladılar. Bir süre sonra aynı odada tartışan iki şahıs otel görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.Otelden atılan iki arkadaş alkolünde vermiş

Bıçak çekti arabayı rehin aldı

Haber61.NET - Haber Servisi -Ardahan'dan Trabzon'a gelen U.A. (42) ile M.B. (41) Trabzon'da bir otelden oda kiraladılar. Bir süre sonra aynı odada tartışan iki şahıs otel görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Otelden atılan iki arkadaş alkolünde vermiş olduğu etkiyle arabada sabahlamak isterlerken arabanın içinde tekrar tartışmaya başladı. Bunun üzerine U.K. M.B.'ye bıçak çekerek tehditler savurarak kendini Rize'ye getirmesini ,getirmediği halde keseceğini söylediği iddia edildi.

Trabzon'un Yomra ilçesine geldiklerinde arabayı süren U.K. M.B.'nin bir an daldığından yararlanarak aracını kenara çekerek polis karakoluna sığındı. olayı polislere anlatan U.K. yardım istedi. U.K.'nin söylediklerinin ardından M.B. gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel