Beşirli'de bir kişi bıçaklandı

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde bir benzin istasyonunun oto yıkama servisinde bekleyen iki şahsın kavga etmesi sonucu meydana gelen olayda bir kişi kalbinin altından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı."BENİM SIRAM" KAVGASI Bugün, meydana gelen olayda M.

Beşirli'de bir kişi bıçaklandı

Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde bir benzin istasyonunun oto yıkama servisinde bekleyen iki şahsın kavga etmesi sonucu meydana gelen olayda bir kişi kalbinin altından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

"BENİM SIRAM" KAVGASI
Bugün, meydana gelen olayda M.G. isimli şahıs bir benzin istasyonunda otomobilini yıkatmak için sırada beklediği esnada K.B. isimli şahsın, "Sıra bende, ben daha önce geldim" şeklinde sert tavırlarına maruz kaldı.

Alevlenen tartışmada K.B. isimli şahıs M.G.'yi kalbinin altından bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.

Olayın ardından ilk olarak Özel Yıldızlı Güven Hastanesi'ne kaldırılan M.G. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

ZANLIYI GÜVEN TİMLERİ YAKALADI
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timleri kaçan zanlı K.B.'yi Beşirli Mahallesi'nde olayın gerçekleştiği yere yakın bir bölgede yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel