Beşikdüzü'ne cezaevi yapılacak mı?

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon Bahçecik Cezaevinin kapanarak Beşikdüzü ilçesine taşınması yönünde bir süredir gündemde olan konu Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine geldi. Meclis cezaevinin, Beşikdüzü Ambarlı Mahallesinde 113 ada 1 ve 2 nolu pars

Beşikdüzü'ne cezaevi yapılacak mı?

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon Bahçecik Cezaevinin kapanarak Beşikdüzü ilçesine taşınması yönünde bir süredir gündemde olan konu Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine geldi. 

Meclis cezaevinin, Beşikdüzü Ambarlı Mahallesinde 113 ada 1 ve 2 nolu parsellere Nazım Plan değişikliği; İl gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün sunmuş olduğu toprak koruma projesi gerçekleştirildikten sonra yapılabilir izni verildi.

Meclis oy birliği ile bu projeye uygun olarak yapılabilinir kararını oy çoğunluğu ile kabul etti. Böylelikle bir süredir merakla beklenen cezaevinin yapılması meclisten geçmiş oldu. Gözler şimdi Adalet Bakanlığına çevrildi.

 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel