Beşikdüzü'nde voleybol sevgisi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Musa Gündoğan Beşikdüzü’nde sporu İlköğretim 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerine sevdirmek adına çalışmalarına devam ediyor. İlk önce okulları gezen Gündoğan, çocuklara sporun önemini, olimpiya

Beşikdüzü'nde voleybol sevgisi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Musa Gündoğan Beşikdüzü’nde sporu İlköğretim 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerine sevdirmek adına çalışmalarına devam ediyor. İlk önce okulları gezen Gündoğan, çocuklara sporun önemini, olimpiyatları anlatarak onlara sporun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu aşıladı.

Daha sonra bu çalışmanın meyvesini alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Musa Gündoğan, “Okul çıkışı öğrencileri okullardan alarak Beşikdüzü Spor Salonu’na getirerek voleybol antrenmanlarına başladı. Toplam 86 öğrenciyle çalışmalarına devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler