Beşikdüzü'nde Kabotaj Denizcilik Bayramı coşkusu

Trabzon Akademi Gençlik Spor Kulübü Kabotaj Denizcilik Bayramı'nı kano ve yelken gösterileri yaparak kutladı.  Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ve Vakfıkebir Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu ile çok sayıda sporcu veli

Beşikdüzü'nde Kabotaj Denizcilik Bayramı coşkusu

Trabzon Akademi Gençlik Spor Kulübü Kabotaj Denizcilik Bayramı'nı kano ve yelken gösterileri yaparak kutladı.  

Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ve Vakfıkebir Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu ile çok sayıda sporcu velisinin izlediği yarışmalar nefesleri kesti.

Beşikdüzü Kaymakamı Alaaddin Aktaş "İlçemizde yapılan bu faaliyetlerin yanındayız ve daima destekçisi olacağız. Gençlerimize deniz sevgisini ve doğa bilincini aşılamaya çalışıyoruz." dedi. Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu dereceye giren sporculara ödül verdi ve yemek ikramlarında bulundu.

Trabzon Akademi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gürhan Zengin "Zengin sporu olarak bilinen yelken sporunu bölgemizin gençlerine yaptırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu sporları tanıtıp sevdireceğiz. Daha sonra da performansa yönelik sporcular yetiştirerek ülkemizin sporuna katkıda bulunacağız. Bu konuda bize destek veren Kaymakamımız Sn. Alaaddin Aktaş'a, Belediye Başkanımız Ramis Uzun'a, Liman Başkanımız Uğur Uzunoğlu'na, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı'ya ve İlçe Spor Müdürümüz Fazıl Arıkan'a teşekkür ederiz." dedi. 

Yarışmalarda dallarında derceye giren sporcular şu şekilde oluştu Kano Yarışı: 1.Serthan ÖNCÜ,2.Hakan Sağlam,3.Göksel Sapan, Yelken Gösterisi: Yağız ERGİN - Laser 4,7,Onur TAŞ - Laser 4.7, Serthan ÖNCÜ - Laser RadialMehmet Sandalcı - Laser Radial, Vatan ZENGİN – Optimist,   Asya ZENGİN - Optimist

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel