Beşikdüzü OSB için seferberlik

Vali Öz, Beşikdüzü OSB’nin 2. etap yatırım programı İle ilgili çalışmaları değerlendirdi.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve beraberindeki Beşikdüzü OSB Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.Beşikdüzü OSB’nin 2.eta

Beşikdüzü OSB için seferberlik

Vali Öz, Beşikdüzü OSB’nin 2. etap yatırım programı İle ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ve beraberindeki Beşikdüzü OSB Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Beşikdüzü OSB’nin 2.etap yatırım programı ile ilgili yapılan çalışmaları değerlendiren Vali Öz, “İlimizde Arsin OSB’den sonra ikinci olarak Organize Sanayi Bölgemiz olarak Beşikdüzü OSB her geçen gün yeni yatırımcılar ve yeni fabrikalarla beraber ilimizde hem üretimin geliştirilmesi hem de istihdamın arttırılması konusunda önemli  birimlerden birisi.

Beşikdüzü OSB’nin birinci etabı hem yatırımcı tesisi hem fabrika inşaatı ve yapılaşma konusunda büyük oranda tamamlandı. İkinci etabın altyapı hizmetlerinin tamamlanması için bakanlığımıza yeni bir yatırım önerisi hazırlanarak yönetim kurulumuz ve müteşebbis heyetimiz tarafından değerlendirilerek en kısa zamanda sunulacak. Organize Sanayi Bölgemizde 1. etaptaki yatırımların tamamlanması ikinci etabın altyapı ihtiyaçlarının da tamamlanarak istihdama kazandırılması konusundaki çalışmaları müteşebbis heyetimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Beşikdüzü OSB’de gerçekleşen istihdama da dikkat çeken Vali Öz, “Bugün itibariyle Beşikdüzü OSB yaklaşık 400 kişiye istihdam imkanı sağlamaktadır. Bunun daha da arttırılarak geliştirilmesi için yeni yatırımlar, yeni arsa tahsisleri, altyapı yatırımlarını beraberce devam ettirip en kıza samanda bütün parsellerimizle beraber üretime geçmiş hale gelmesi için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Müteşebbislerimizi yatırım için bölgeye davet ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel