Beşikdüzü asfaltlanıyor

Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Harun Demirci ile birlikte KÖYDES yatırımları kapsamında Takazlı-Çıtlaklı grup köy yolunda yürütülen çalışmaları inceledi.    Dilli, Takazlı-Çıtlaklı gr

Beşikdüzü asfaltlanıyor

Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Harun Demirci ile birlikte KÖYDES yatırımları kapsamında Takazlı-Çıtlaklı grup köy yolunda yürütülen çalışmaları inceledi.
    

Dilli, Takazlı-Çıtlaklı grup yolunun aynı zamanda belde yolları olduğunu belirterek, ''Bu grup yolumuzda yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese beldem adına teşekkür ediyorum'' dedi.
    

Demirci ise KÖYDES'den ilçeye ikinci dilim ödenek olarak 588 bin lira geldiğini ifade ederek, ''Bu ödenekle 1 grup yolumuzda asfalt, 13 köy yolumuzda betonlama, 2 köy yolumuzda sanat yapısı, 5 köyümüzde de içme suyu çalışmaları yapılacak. Bu bağlamda Takazlı-Çıtlaklı grup yolumuzda 75 bin liralık asfalt çalışması yapılıyor'' diye konuştu.
    

Gelecek dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Demirci, ''Tüm köylerimizde KÖYDES kapsamında büyük hamleler içindeyiz. İktidarımız döneminde köylerimiz, beton ve asfalt yol, su, sanat yapılarında altın çağını yaşıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler