Berberler bayram mesaisinde

Kurban Bayramı nedeniyle berberlerin mesaisi gece yarılarına kadar sürüyor.

Berberler bayram mesaisinde
Kurban Bayramı'nın gelmesiyle beraber berberler uzun mesailer yapmak zorunda kalıyor. 

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bayram dolayısıyla müşteri yoğunluğu artan kuaförler gece geç saatlere kadar açık kalıyor. Müşteri sayısının normal günlere oranla bir hayli arttığını belirten berber Muharrem Emiralioğlu, “Arefe günü özellikle il dışında çalışanlar, ailelerinin yanına döndükleri için evlerine gitmeden önce saç sakal tıraşı olup gidiyorlar. Bayram öncesi normal günlerde yaptığımız tıraşın 5-6 kat fazlasını yapıyoruz. Berberler olarak fazla yoruluyoruz fakat kazancımız da iyi olduğu için yorgunluğumuza değiyor” dedi.

Berber Sezgin Okuyucu ise, çok yoğun çalıştıklarını dile getirerek, "Yoğunluktan yemek yemeye bile zor fırsat buluyoruz. Fırsat bulunca ayak üstü aperatif bir şeyler yiyebiliyoruz. Çok yoğun oluyor. Sabah erken geliyoruz, akşam geç çıkıyoruz. İnşallah bayramda istirahat edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel