"Benimle barışmazsan boğazını keseceğim"

Trabzon’un Araklı ilçeside meydana gelen olayda S.F.(32), kendisini telefonla tehdit ettiği için eşi R.F.(36)’den şikâyetçi oldu.Edinilen bilgiye göre eşi ile aralarında sorunlar olan S.F., eşi R.F.’nin kendisini telefonla arayarak ‘’benimle barışmazsan b

"Benimle barışmazsan boğazını keseceğim"

Trabzon’un Araklı ilçeside meydana gelen olayda S.F.(32), kendisini telefonla tehdit ettiği için eşi R.F.(36)’den şikâyetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre eşi ile aralarında sorunlar olan S.F., eşi R.F.’nin kendisini telefonla arayarak ‘’benimle barışmazsan babanı ve abini öldüreceğim, senin de boğazını keseceğim, çocuğu senden alacağım’’ diyerek tehdit ettiği gerekçesi ile şikayetçi oldu.

S.F.’nin polis ekipleri tarafından alınan ifadesinde yaşanan tehdit olayından sonra psikolojisinin bozulduğunu belirterek, ‘’R.F.’ye boşanma davası açtım. Dava devam ediyor. R.F.’nin bana ve aileme zarar vermesinden korkuyorum. Eşim 1 yıldır uyuşturucu ve tiner kullanıyor’’ dedi.

Polis ekipleri tarafından R.F.’nin yakalama çalışmaları sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler