'Ben öldürün demedim'

    Eşine tuzak kurduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yeter K.(40) ile onun sevgilisi Aslan B.,(41) poliste cinayeti itiraf etti.    Aslan B.’nin cinayeti işlemesi için 12 bin liraya anlaştığı kiralık katil "Kirli" lakaplı Murat Y. ise, Ordu’da dün gözaltın

'Ben öldürün demedim'

 

  

 Eşine tuzak kurduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yeter K.(40) ile onun sevgilisi Aslan B.,(41) poliste cinayeti itiraf etti.

 

 

 

 Aslan B.’nin cinayeti işlemesi için 12 bin liraya anlaştığı kiralık katil "Kirli" lakaplı Murat Y. ise, Ordu’da dün gözaltına alındı. Zanlıların cinayeti işledikleri yere daha sonradan 3 kez daha gittikleri ve cesedin resmini çektikleri son gidişlerinde ise gömdükleri belirlendi.

 

Pendik’te 19 Ağustos tarihinde polise başvuran Serkan K.(15) babasının ayın 14’ünden beri kayıp olduğunu, annesinin müracaatta bulunduğunu ancak babasının öldürülmüş olma ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Serkan K., annesiyle aynı zamanda patronu olan Aslan B.’nin telefon konuşmalarına tanık olduğunu bu konuşmalardan babasının öldürüldüğünü tespit ettiğini söyledi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Orhan Koç’un gerçekten 13 Ağustostan beri ortadan kaybolduğu işe ve evine gitmediği tespit edildi.

 

ZANLILAR GÖZALTINA ALINDI

 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada önce Orhan Koç’un eşi Yeter K.’nin ifadesine başvurdu. Yeter K., çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alındı. Ardından Yeter K.’nın 5 yıldır yasak ilişki yaşadığı oğlunun patronu Aslan B., gözaltına alındı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada olaya karıştıkları belirlenen Ali B.(45), Vedat Y.(29), Orçay B.(23)’yi de yakaladı. Bu şahısların ifadeleri doğrultusunda cinayeti işlediği öğrenilen Murat Y.(41)’de dün Ordu’da gözaltına alınarak İstanbul’a getirildi.

 

POLİS MÜTHİŞ PLANI ORTAYA ÇIKARDI

 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri Orhan Koç’un müthiş bir cinayet planıyla öldürüldüğünü tespit etti. Hazırladıkları plana göre Yeter K., eşine, çocuklarından Serkan’ın ortada olmadığını belirterek, onu aramaya çıkmalarını istedi. Karı-koca’nın birlikte çocuklarını aradıkları sırada hazırlanan plana göre Aslan B.’nin bir süre sonra onların yanına geldiği ve kayıp çocuğun Kartal Cezaevi civarında olduğu ihbarı aldığını söylediği belirlendi. Aslan B.’nin Orhan Koç’la birlikte onu aramaya gitmeye ikna ettiği ikilinin minibüse binerek Kartal Cezaevi civarına doğru hareket ettikleri tespit edildi.

 

KİRALIK KATİL MİNİBÜSÜN ARKASINDA SAKLANIYORMUŞ

 

Bu sırada Aslan B.’nin peşin 2 bin lira vererek toplam 12 bin lira karşılığında anlaştığı ve kiralık katil olduğu iddia edilen Murat Y.’nin minibüsün arkasında saklandığı yerden çıkarak, ön koltukta oturan Orhan Koç’u çamaşır ipiyle boğduğu ortaya çıktı. Aslan B. ve Murat Y.’nin Orhan Koç’un öldüğünden emin olduktan sonra onu bir ağacın altına bırakarak olay yerinden ayrıldıkları tespit edildi. Polis, olayda kullanılan ipin Murat Y. tarafından 1 liraya satın alındığını belirledi. Zanlıların Orhan Koç'u gömdükleri yeri tam olarak hatırlayamamaları üzerine polis köpekleri de kullanıldı.

 

EŞ "BEN ÖLDÜRÜN DEMEDİM."

 

Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren ve "Pişmanım" diyen Yeter K., “Eşim bana şiddet uyguluyordu. Oğlumun patronu ile aramızda bir ilişki başlamıştı. Ancak ben eşime bir ders vermelerini istedim. Öldürmelerini istemedim. Ancak onlar onu öldürmüşler” dedi. Kiralık katil olarak gözaltına alınan Murat Y. ise poliste “Susma” hakkını kullanarak polislere “Ben mahkemede konuşacağım” dedi.

 

Zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel