"Ben gözaltına alınmadım"

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından hakkında sosyal paylaşım sitesindeki bir fotoğrafı nedeniyle gözaltına alındığı yönünde haberler çıkan Kadir Küçük, düzenlediği basın toplantısında olayla ilgisinin olmadığını söyle

"Ben gözaltına alınmadım"

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından hakkında sosyal paylaşım sitesindeki bir fotoğrafı nedeniyle gözaltına alındığı yönünde haberler çıkan Kadir Küçük, düzenlediği basın toplantısında olayla ilgisinin olmadığını söyledi.

Üniversite öğrencisi olduğunu belirten Küçük, babası Menderes Küçük'le Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, olay anında hafta sonu tatili nedeniyle Araklı'da ailesinin yanında bulunduğunu anlattı.

Küçük, internet ortamında Fenerbahçe kafilesine yönelik tehdit mesajları bulunan ve bu nedenle gözaltına alındığı açıklanan M.D'nin, Twitter hesabındaki profilinde yer alan fotoğrafı dolayısıyla adının bu şekilde basında lanse edildiğini belirterek, "İsmim açık yazılıp ve fotoğraflarımla 'gözaltında' diye bazı medya organlarında haberler yayımlanmaya başladı. Bu durumla ilgili rahatsızlığımı gerekli mevkilere bildirdim"  şeklinde konuştu.

Olayı soruşturan polislerin bilgisine başvurduğunu belirten Küçük,  şunları kaydetti:

"M.D'yle çekilmiş fotoğrafın var, arkadaşısın, twet atarken yanında mıydın, değil miydin?' diye sordu ben de buna cevap verdim. '2 saat önce yanından ayrıldım' dedim. Ben gözaltına alınmadım, ifade vermedim. Polis sadece herkese sorabileceği bir soruya cevap verdim. Emniyete de kendim gittim. Zaten kameralar incelenmiş, o anda yanında olmadığım görülüyor."

Küçük, hakkında çıkan haberler nedeniyle can güvenliğinin tehlikede olduğunu savunarak, "Burada yaralanmış insan var. Bu kişinin ailesi, yakınları, eşi, çocuğu var, bütün Fenerbahçe camiası var. Hepsi benim resmimle Kadir Küçük'ün suçlu olduğunu görüyorlar. Böyle bir şey kesinlikle yok" diye konuştu.

Kadir Küçük'ün babası Menderes Küçük de oğlu hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu ve oğlunun gözaltına alınmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel