Belezoğlu'nun okul olayına gelişme

Fenerbahçe’li futbolcu Emre Belezoğlu Trabzon’a yaptırmayı düşündüğü ancak gelen tepkiler üzerine okulu Gaziantep’e yaptırmak istemesinin ardından söz konusu yere başka bir işadamı yaptıracak.  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, konuyla ilgili olarak yapt

Belezoğlu'nun okul olayına gelişme

Fenerbahçe’li futbolcu Emre Belezoğlu Trabzon’a yaptırmayı düşündüğü ancak gelen tepkiler üzerine okulu Gaziantep’e yaptırmak istemesinin ardından söz konusu yere başka bir işadamı yaptıracak.  

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Emre Belezoğlu ile hiç görüşmediklerini Maçka ilçesi’ne yaptırmayı düşündüğü Anaokulu projesinin  aracı kurum olan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından geldiği hatırlattı.  

Vali Kızılcık, Belezoğlu’nun okul yaptırmasıyla ilgili protokol imzalandığını ancak  bu futbolcunun okulu yaptırmaktan  vazgeçmesi üzerine soz konusu okulu başka bir işadamı yaptıracağını sözlerine ekledi.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel