Belediyenden arıyorum dedi dolandırdı gitti

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’da ilginç bir dolandırıcılık meydana geldi.  Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde bir benzin istasyonunu telefon ile arayan uyanık dolandırıcı kendisinin Ortahisar Belediyesi Özel Kaleminden aradığını söyleyerek istasyon

Belediyenden arıyorum dedi dolandırdı gitti

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’da ilginç bir dolandırıcılık meydana geldi.  Akçaabat İlçesi Söğütlü Mevkiinde bir benzin istasyonunu telefon ile arayan uyanık dolandırıcı kendisinin Ortahisar Belediyesi Özel Kaleminden aradığını söyleyerek istasyondan 40 bin TL değerinde akaryakıt alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre; Serkan B. Adında dolandırıcı Söğütlü mevkiinde bulunan bir benzim istasyonu arayarak kendisini Ortahisar Belediyesi Özel Kaleminde görevli personel olarak tanıttı. Belediyeye ait araçlara akaryakıt koymasını isteyen uyanık dolandırıcı faturayı belediyeye göndermesini söyledi.

İşletme sahibi; Serkan B’nin kendisine söylediklerini yerine getirdi ve bir ay içinde araçlara 40 Bin TL değerinde akaryakıt koydu. Ay sonu satılan Akaryakıtı faturalandıran işletme Belediye’ye borç ile ilgili zarf gönderdi. Belediye Faturayı görünce şok oldu. Duruma itiraz eden belediye yetkilileri böyle bir taleplerinin olmadığını ifade edince işletme sahibi dolandırıldığını fark etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel