Belediyeler Birliği seminer verdi

Trabzon Belediyesi yeni hizmet binası çok amaçlı salonunda düzenlenen seminerin açılış törenine Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Belediyesi Personel Müdürü Hüseyin Selçuk, Doğu K

Belediyeler Birliği seminer verdi

Trabzon Belediyesi yeni hizmet binası çok amaçlı salonunda düzenlenen seminerin açılış törenine Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Belediyesi Personel Müdürü Hüseyin Selçuk, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreter vekili Mehmet Şentürk ve davetliler katıldı.

Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Demir’in konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerini açılışında konuşan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreter vekili Mehmet Şentürk birlik olarak hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Belediyelerimizin kurumsal kapasitelerinin ve nitelikli personel sayılarını artırılması amacıyla bugüne kadar birçok seminer gerçekletirdik. Gelen yoğun istek üzerine daha önce de yaptığımız ‘İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Verilmesi ve Genel Bilgiler’ konulu eğitim seminerini tekrar yapmayı uygun gördük. Trabzon Belediyesi yeni hizmet binası çok amaçlı salonunda ilk faaliyetin gerçekleştirilmesi özelliğini taşıyan eğitim seminerimize verdiği katkılardan dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Belediyeler çalışanları olarak üzerlerine çok önemli görevler düştüğünü ifade eden Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, “Hepimiz kentlerimizin huzurlu, güveni ve insanlarımızın kaliteli bir hayat standardına ulaşmaları noktasında hep birlikte gayret gösteriyoruz. Özellikle zabıta teşkilatları kentlerin en önemli can damarı niteliğindeki kurumlarıdır. Birçok sorunlarla karşı karşıya kalsalar da insana hizmet etmenin mutluluğu ile hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmeye gayret gösteriyorlar. İnsana hizmet etme noktasında sınır yoktur. Bu düşünceyle hizmet için eğitim seminerlerine önem veriyoruz” diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanvekili Seyfullah Kınalı ise yaptığı konuşmada belediyelerin vatandaşın gözünde farlı kurumlar olduğunun altını çizerek, “ Vatandaşlar belediyeleri kendinden görüyor. Bunun yanında da hesap soruyor. Bu nedenle belediyelerin şi gerçekten zor. Belediyelerin kimliği, yüzü ve kolu olan Zabıta teşkilatları da çok önemli birimlerdir. Zabıta personeli belediyeyi ve dolayısıyla başkanı temsil eder. Bu nedenle zabıta personelinin çok zor ve nazik bir görevi vardır. Yetkileri ve sorumluluklarını bilmeleri açısından ve kendilerini sürekli yenilemeleri açısından yapılan eğitim seminerlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Seminer dolayısıyla kentimize gelen misafirlere ve bu faydalı organizasyonun düzenlenmesini sağlayan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler