Belediyeden üniversiteye hazırlık kursu

Trabzon Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz hazırlık kursu düzenledi.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ücretsiz hazırlık kursuna 500 öğrenc

Belediyeden üniversiteye hazırlık kursu

Trabzon Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz hazırlık kursu düzenledi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ücretsiz hazırlık kursuna 500 öğrencinin katıldığını belirterek, belediye olarak eğitime katkı vermeyi bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel dershanelerin de katkılarıyla düzenledikleri üniversite hazırlık kurslarının Trabzon'daki yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ne kadar ileri düzeyde olduğunu ortaya koyması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Belediye eski binamızda yapılacak kursa 500 öğrenci katılıyor.

Sosyal sorumluluk anlayışı ile düzenlediğimiz bu kurslara katılan gençlerimizin çok iyi eğitim alarak üniversiteye gireceklerine yürekten inanıyorum. Hiçbir mahallemize ve hiçbir ailemize, hiçbir ayrım gözetmeksizin düzenlediğimiz üniversite hazırlık kursumuzda gençlerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisinde olacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel