Belediyeden öğrencilere kurs!

Trabzon Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz kurs başlattı.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Belediyesi'nin organizasyonunda, belediye eski binasında düzenlenecek kurslara bu yıl 530 öğrencinin katılacağ

Belediyeden öğrencilere kurs!

Trabzon Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz kurs başlattı.  

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Belediyesi'nin organizasyonunda, belediye eski binasında düzenlenecek kurslara bu yıl 530 öğrencinin katılacağı belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 24 öğretmen tarafından verilecek olan eğitimlerin yanı sıra, seviye tespit sınavları da yapılacak.

Dört sınıfta ve hafta sonları günlük 8 saat sürecek olan kursta, Matematik, Türkçe, İngilizce, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya dersleri verilecek.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada yapan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak eğitime katkı vermeyi bundan sonra da sürdüreceklerini belirterek, "Sosyal sorumluluk anlayışı ile düzenlediğimiz bu kurslara katılan gençlerimizin çok iyi eğitim alarak üniversiteye gireceklerine yürekten inanıyorum. Hiçbir mahallemize ve hiçbir ailemize ayrım gözetmeksizin düzenlediğimiz Üniversite hazırlık kursumuzda gençlerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler