Belediyeden "kar" açıklaması !

Trabzon belediyesinden kar yağışı ile ilgili uyarı yapıldı.Belediyeden bu akşam üzeri yapılan açıklamada, meteoroloji verilerine göre şehirde bu geceden itibaren Çarşamba ve Perşembe günleri dahil olmak üzere yoğun kar yağışı olacağı bildirildi. Açıklamad

Belediyeden "kar" açıklaması !

Trabzon belediyesinden kar yağışı ile ilgili uyarı yapıldı.

Belediyeden bu akşam üzeri yapılan açıklamada, meteoroloji verilerine göre şehirde bu geceden itibaren Çarşamba ve Perşembe günleri dahil olmak üzere yoğun kar yağışı olacağı bildirildi. 

Açıklamada şunlar kaydedildi: 

"Yarından itibaren kar yağışının sürdüğü günlerde ilk etapta ana arterler ve hastane yolları öncelikli olmak üzere çalışmalarımız gece gündüz devam edecektir. Ara yollara ise ana arterlerden sonra mahalle aralarına girilecektir.

Bu akşam itibariyle yağışın devam ettiği sürecinde vatandaşlarımızdın toplu taşıma araçlarını kullanmaları, zorunlu olmadıkça da özel araçlarını kullanmamaları veya özel araçlarıyla çıkmaları halinde zincirlerini takmalarını önemle rica ediyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler