Belediyeden çalışanlara jest

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çalışanlarını bayram öncesi unutmayarak onlara anlamlı bir jest yaptı.Belediye bünyesinde çalışan memur-işçi iki bine yakın personelin maaşları bugün itibarıyla hesaplarına yattı.Kurban bayramı öncesi Başk

Belediyeden çalışanlara jest

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çalışanlarını bayram öncesi unutmayarak onlara anlamlı bir jest yaptı.Belediye bünyesinde çalışan memur-işçi iki bine yakın personelin maaşları bugün itibarıyla hesaplarına yattı.Kurban bayramı öncesi Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu jestini çalışanlar sevinçle karşıladı.

10 gün önceden maaşlarını alacak belediye çalışanları başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise ,”Biz büyük bir aileyiz.Dayanışma ve paylaşma içinde olacağız.Her zaman çalışanlarımızın ve emeğin yanındayız” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel